Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Julia van Helvoirt

Gage vanaf € 1.295,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Idols 2017
Duur 1 x 30 min.
Geluid Incl. M/A-Set
Bezetting 1 personen
Genre Zangeres


Julia van Helvoirt


Julia van Helvoirt heeft Idols 2017 weten te winnen. De 22-jarige studente communicatie uit Tilburg wist de jury tijdens de auditie weg te blazen met haar versie van Zij is de Duivel van Kenny B en uiteindelijk ging ook Nederland voor de bijl. Met haar gitaar en stem was Julia direct een kandidaat die ver kon komen. Uiteindelijk werd ze zelfs de winnares van Idols.

“Een leven als artiest past bij mij, want dan kan ik ieder weekend een feestje bouwen”, het is de lezing van Julia van Helvoirt waarom ze graag ver wil komen bij Idols. Aan haar stem zal het in ieder geval niet liggen, want de vergelijking die al gelijk werd gemaakt met Amy Whinehouse ging moeiteloos op.

Een extra voordeel is dat ze ook nog uitstekend gitaar en piano kan spelen en dus muzikaal onderlegd. De jury van Idols was lovend. Bovendien had Julia in hun ogen een uitstekende stem voor Nederlandse muziek. Het nummer van Kenny B. paste perfect voor de auditie. Dat is niet de enige keer dat ze al indruk maakte, dat was ook tijdens een YouTube Music Café optreden uit 2014.

In alle rondes kwam Julia eigenlijk eenvoudig door in Idols. De moeilijkste momenten kwamen misschien nog wel toen ze haar emoties in bedwang moest houden. Tijdens het verblijf op Curaçao brak Julia volledig tijdens het slot van haar optreden, wat ook de jury tot tranen toe roerde. Bij de laatste vijf moest ze stemmen zien te winnen met haar clip en nummer De Liefde Van Je Vrienden. Daar slaagde ze met vlag en wimpel in, want haar single werd alleen op YouTube al ruim 108.000 keer bekijken. Zo kwam ze verder richting de liveshows van Idols, om bij de laatste vier de strijd aan te gaan met Bram, Mitch en Jahlynns. Ze kwam overtuigend richting de finale en wist daarin nogmaals iedereen weg te blazen. Mitch sneuvelde als eerste en vervolgens moest Bram er ook aan geloven.


Uitgelicht filmpje

Julia van Helvoirt

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Julia van Helvoirt

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team