Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van 90's Now

Gage vanaf € 2.750,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Populaire DJ show
Duur 4 uur
Geluid exclusief
Bezetting 3 personen
Genre 90's

90's Now


90's NOW! is exact wat je denkt dat het is: deze dj's draaien de jaren negentig hits en wel nu meteen. Onverteerbaar als ze leken, worden ze nu gemixt, gesneden en hapklaar gemaakt door Gary Global Jr en zijn allstar Hitsystem.

Dance, rock, pop, hiphop, raggae, R&B, alle stijlen uit de 90's komen voorbij. Lowlands is al vijf keer getrakteerd en vier keer was het dak van de Grolschtent ver te zoeken! Decor, VJ's en soms zelfs way-over-the-top campe openingacts maken de avond helemaal af, maar de hoofdrol is natuurlijk

Feestconcepten 80’s Verantwoord, 90’s NOW en Zer00’s Heroes zijn een feest der herkenning. Of het nou gaat om corny hitjes, kwalitatieve classics of ‘oh ja, die!’-momenten, de dj’s weten er raad mee. Ook aan de live aankleding wordt gedacht: bij 80’s Verantwoord zorgt de vj voor bijpassende commercials en de typische oude videoclips. 

Het 90’s NOW feest is aan te vullen met een Spice Girls of Backstreet Boys tribute-act. En mis je je favoriete foute hit bij Zer00’s Heroes? Met een smsje naar de dj’s geef je je verzoekje door. De Zer00’s crew neemt tevens een zuil mee waarop de smsjes groot worden getoond.. ook zeer geschikt voor liefdesbetuigingen! Deze feestconcepten zijn al jaren succesvol op grote festivals als Lowlands.

weggelegd voor alle (foute) hits uit de 90's!


Note: 90's NOW! bestaat uit 2 DJ's en 1 VJ en 90's decor.

 


Uitgelicht filmpje

90's Now

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over 90's Now

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team