Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Frisz

Gage vanaf € 1.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid Incl. B- / M- set geluid 
Bezetting 3 personen
Genre NL / Kids


Frisz


Frisz is een Nederlandse meidengroep bestaande uit Lindsy Schuman (1 november 1983), Samantha Klumper (12 januari 1987) en Danique van Roosmalen (26 juli 1988). Tussen 2004 en 2015 trad de groep op onder de naam Djumbo.Na de zomer van 2013 werd het wat stiller rondom Djumbo. De groep bleef optreden, maar er kwamen geen nieuwe singles uit. Ondertussen gingen de meiden ook hun eigen pad op. Eind 2014 gaven ze voorlopig hun laatste optreden, dit omdat Schuman in verwachting was van haar eerste kindje.


Eind mei kwam naar buiten dat Schuman en Klumper online gingen zoeken naar een derde Djumbo-lid onder de zoektocht @Djumbozoektjou. Prijs heeft in het voorjaar van 2015 de groep verlaten om zich te focussen op haar DJ-carriere.


Begin juli 2015 werd officieel bekend gemaakt dat Prijs definitief de groep had verlaten en dat de overige twee meiden een doorstart gingen maken onder de naam Frisz. Ook de online talentenjacht werd genoemd naar “Eyahe Frisz zoekt jou!”. Na een spannende finale werd uiteindelijk Danique uit Schijndel gekozen als nieuwste lid van de groep.


Uitgelicht filmpje

Frisz

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Frisz

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team