Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Gers Pardoel

Gage vanaf € 8.500,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Rap act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid Incl. Mon. set
Bezetting 1 persoon
Genre Urban


Gers Pardoel


Gerwin Pardoel wordt op 12 mei 1981, 35 minuten voor zijn broertje Robbie, geboren te Nijmegen. Gerwin komt uit een structureel gezin waar de vader hard werkte en de moeder zorgde voor de kinderen en het huishouden. Aan de rust en regelmaat bij familie Pardoel kwam abrupt een einde toen de moeder, Gers was toen 17, overleed aan kanker.

Heel zijn leven stond op zijn kop, waardoor Gers steeds vaker de thuissituatie begon te ontvluchten. Hij zocht afleiding in het skaten, maar besloot het roer volledig om te gooien. Hij zei zijn baan op, ging zichzelf volledig op de muziek richten en vertrok naar Rotterdam. Hier blijft Gers Pardoel aan zijn muziek werken, ontwikkelt zichzelf als producer en worden zijn bars steeds beter. En wanneer hij zijn eigen muziek aan de regisseur van New Kids laat horen, wordt dit titelsong van New kids ‘Broodje Bakpao’ geboren.

Met ‘Broodje Bakpao’ kent de hiphopcarrière van Gers Pardoel een vliegende start. Zowel de film als de track vallen in Nederland in de smaak. Hij kreeg zelfs huwelijksaanzoeken via Twitter. Gers Pardoel heeft daarna nog meerdere hits op de Nederlandse markt geïntroduceerd en timmert nog steeds flink aan de weg. Gers Pardoel is dan ook een artiest waar we nog veel van zullen horen en waar we als boekingskantoor regelmatig aanvragen voor krijgen.


Uitgelicht filmpje


Gers Pardoel in het nieuws

Gers Pardoel

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Gers Pardoel

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team