Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Irvine

Gage vanaf € 595,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Feestzanger
Duur in overleg
Geluid inclusief
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig


Irvine


NederlandtaligIrvine is geboren op 26 Oktober 1976 te Gouda. Als kind van een muzikaal gezin dat bestaat uit vader Errol, moeder Helmie, broer Alexander,zus Helen Maureen en broertje Patrick Paul leert Irvine piano en drums spelen.
 
Na een aantal weken pianoles hield Irvine de pianolessen voor gezien.Dit instrument sprak hem weinig aan en hij ging door met drums bespelen Toen Irvine te horen kreeg dat zijn drumleraar ging verhuizen is hij ook gestopt met het volgen van drumlessen.
 
In 2004 leert Irvine Alex (Bossie Rooie Rozen) kennen. Irvine kijkt met volle bewondering naar Alex hoe die menig Feestje, Feestzaal en Feesttent op zijn kop krijgt. Dit spreekt Irvine zo aan dat hij als grapje in 2005 tijdens een feestje de microfoon ter hand neemt. Door zijn enthousiasme over te brengen naar het publiek wordt hij al snel gevraagd voor andere feestjes en partijen.
 
Inmiddels is Irvine een van de meest geboekte Feestartiesten. Of het nu gaat om een intiem feest of Ahoy Rotterdam, niets is voor hem te gek! Hij stond al 3 maal in Ahoy tijdens Go Apres Ski, en verzorgde een gastoptreden tijdens het concert van zijn vriend en Collega Starkoo in de Heineken Music Hall.
 
Met een repertoire met een zeer hoog meezing gehalte, brengt hij uw feestje tot grotere hoogte! 100% Feest gegarandeerd!

Bekendheid in het Feestcircuit kreeg hij met de cover singles Zonder Jou, Kronenburgpark en de carnavalskraker Iedereen doet het.
 
Voor de Leontien Ladiesride heeft Irvine de singles Ladiesride en Borreltijd mogen opnemen.
Ladiesride is de komende jaren het Huislied van de Leontien Ladiesride


Uitgelicht filmpje

Irvine

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Irvine

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team