Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Mannes

Gage vanaf € 795,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid  incl.tot 250 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig


Mannes


De in Zwolle geboren zanger Mannes is al jarenlang bezig als zanger. Mannes heeft opgetreden in alle streken van het land. Op bruiloften, in café’s, op personeelsfeesten en elke andere denkbare gelegenheid waar Nederlandstalige muziek populair is, was Mannes te gast. En met veel succes, want hij beschikt over een volle agenda!

Mannes bracht in de afgelopen periode reeds twee andere singles uit. "Zij draagt een ring" en "Hou je mond" die nu wordt opgevolgd door "Een nieuwe begin". Dit liedje is bedacht in een snackbar. Voordat hij de studio indook, zijn Mannes en producer Martin Sterken eerst wat gaan eten in de snackbar om de hoek. "We gingen zitten, boem bats, daar was'ie.", lacht de zanger. Hij vervolgt: "Martin zette zo in één keer een leuke tekst neer."

De tekst van "Een nieuw begin" beschrijft een beetje Mannes zijn leefstijl. "Ik ben ook jong geweest", legt hij uit. Naast de tekst is ook de muziek op hem aangepast. Omdat hij een zanger is die feest wil maken, moet zijn nieuwe single dit ondersteunen. Het moet vrolijk zijn en aanslaan. En dat is gelukt met de single: "Een nieuw begin".


Uitgelicht filmpje

Mannes

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Mannes

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team