Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Re-Member

Gage vanaf € 2.595,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur in overleg
Geluid licht/geluid tot 750 P.
Bezetting 5 personen
Genre Allround 


Re-Member


Re-Member bezorgt je gegarandeerd een avond die je niet snel zult vergeten. Deze absolute topband bestaat uit vijf geweldige muzikanten die hun krachten gebundeld hebben. Met een zeer breed repertoire brengt de band allround live muziek voor elke gelegenheid. De bandleden van Re-Member blinken uit in hun gevarieerde spel en samenzang en zij kunnen alles aan; van de meest recentelijke hits tot de populaire 80's/90's classics, dance, disco, Nederlandstalig, schlagers en swingende medleys.

De in 2016 nieuw opgerichte band bestaat uit twee vrouwelijke en drie mannelijke muzikanten:

- Priscilla Janssen, zang en bas
- Lindsay Stuijt, toetsen en zang
- Jean-Louis Beeren, drums
- Marnix Kuipers, gitaar en zang
- Edgar Lutke, zang, trompet, bugel en saxofoon

Opvallend is dat de muzikanten van de band Re-Member allemaal uit een zeer muzikaal nest komen. Muziek is hen met de paplepel meegegeven. Als achtergrond hebben zij een diversiteit aan opleidingen en/of ervaringen opgedaan. Mede door samenwerkingsverbanden aan te gaan met grote namen zoals; Karin Bloemen en Lee Towers, maar ook bij theaterproducties van o.a. Jeans, Joop van den Ende en CliniClowns.

Met de meest stijlvolle outfits, een professionele geluidstechnicus en een sensationele lichtshow ontvang je honderd procent performance. Een bruiloft, een verjaardagsfeest, een bedrijfsfeest, een schuttersfeest, een kermis, of welk feest dan ook, met een flinke dosis muzikaliteit, energie, humor en gezelligheid laat Re-Member een blijvende herinnering achter!

Note; Privégage: € 1.795,-


Uitgelicht filmpje

Re-Member

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Re-Member

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team