Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Roadtrip

Gage vanaf € 1.495,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Feestband
Duur 4 x 40 minuten
Geluid  incl. B-set
Bezetting 5 personen
Genre  Coverband


Roadtrip


RoadTrip is een populaire, moderne feestband, bestaande uit vijf enthousiaste, ervaren muzikanten. De band speelt met onuitputtelijke energie, op een professioneel niveau en 100% live.

Nederlandstalig, dance, medleys & mashups, pop & rock, meezingers en voor de liefhebbers een ware gabbermedley…het passeert allemaal de revue. Het repertoire is constant in beweging en bevat de beste hitsongs van toen en de heetste hits van nu.

Feesttenten, festivals, dorpsfeesten, kermissen, carnaval, café’s, kleine & grote zalen, bedrijfsfeesten maar ook zeker op privé feesten kom je de band tegen. De bandleden crossen met veel plezier door het hele land om er elke keer weer samen met het publiek een gigantisch knalfeest van te maken.

Sneekweek, Spektakel op het Plein, Paradiso, Dicky Woodstock en vele honderden openbare -en privefeesten heeft de band achter haar naam staan.
RoadTrip werkt samen met vaste professionele technici die de licht -en geluidsshow tot in de puntjes verzorgen.

Laten andere bands maar zeggen dat zij de beste coverband van Nederland zijn. Wij prentenderen zeker niet de beste te zijn, maar wij weten wel hoe je een feest moet maken.

Ons motto: dansen, hossen en springen tot de vloer het begeeft en het dak eraf gaat..!!

Note: Reiskosten in overleg


Uitgelicht filmpje

Roadtrip

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Roadtrip

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team