Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Shaydie

Gage vanaf € 2.500,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid  incl. monitorset
Bezetting 4 pers. on stage
Genre Engelstalig


Shaydie


Iedereen zal het zich nog herinneren als de dag van gisteren: de happy hardcore tijd in de jaren 90. Deze typische sound domineerde jarenlang de Nederlandse dance scene met artiesten als Charly Lownoise & Menthal Theo, Nakatomi en Dune. De persoon die echter als eerste bij je op zal komen is uiteraard DJ Paul Elstak die met zijn Shaydie hit na hit wist te scoren in binnen- en buitenland.

Met alleen al de intro’s van hits als Life’s Like A Dance, Rainbow In The Sky en Luv U More waan je je weer even in die tijd die allang afgesloten leek te zijn. Maar niks is minder waar! Shaydie, het bekende gezicht naast Paul Elstak is terug en HOE… Voor veel mensen is deze power dame uitgegroeid tot een heuse legende.  Vanaf midden juni zal zij het publiek in de Nederlandse discotheken weer mee terugnemen naar de nostalgische tijd van de Nike Air Max en de vrolijke melodieën. 

Met haar originele formatie van MC en danseressen zal zij je deze vrolijke tijd laten herbeleven met een spetterende en energieke show van maar liefst 30 minuten!


Uitgelicht filmpje

Shaydie

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Shaydie

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team