Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Abba Tribute

Gage vanaf € 2.450,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur In overleg
Geluid M-set -- tegen meerprijs ook andere sets
Bezetting 6 personen
Genre Abba-hits


Abba Tribute


ABBA Tribute, eerbetoon aan ABBA en de sfeer van de jaren '70 en '80. In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een leidende rol gespeeld. Wie kent geen klassieke hits als "Dancing Queen", "Waterloo", "Mamma mia", "Voulez vous" en "De winnaar neemt het allemaal". Abba is een van de meest succesvolle bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en meer dan 370 miljoen albums in totaal).

In 2013 heeft ABBA Tribute gezorgd voor de rijke muzikale erfenis van deze legendarische groep. Met 6 muzikanten garanderen ze een zeer aangename avond (avondvullend programma mogelijk), met "ja, ik kende alle nummers" repertoire. Het is muziek met een enorme herkenbaarheid en waarbij alle koren spontaan ontstaan ​​tijdens deze concerten. Ook typisch voor de muziek van ABBA is dat het veel emotie zal oproepen (van vreugde tot verdriet)! Onwaarschijnlijk goed en muzikaal perfect in balans ABBA heeft tussen 1972 en 1982 haar kenmerkende popmuziek achtergelaten. Polyfoniezang is een van de opvallende kenmerken van de ABBA Tribute om het karakteristieke ABBA-geluid te benaderen.

Samen met professionele licht- en geluidstechnici zijn ABBA Tribute in staat om de sfeer van die tijd dicht bij het origineel te benaderen. De authentieke kleding uit de jaren 70 en 80 (originele ABBA) tijdens de voorstelling maakt de indruk compleet. Hoeveel de muziek van ABBA mensen nog steeds in vervoering brengt, wordt wekelijks bewezen tijdens de concerten van ABBA Tribute. Niet alleen de generatie uit het tijdperk van ABBA zal enthousiast worden. Meer en meer jongeren volgen dat voorbeeld. Dit is het ultieme bewijs dat de ABBA-muziek van alle tijden is. Veel kunstenaars probeerden ABBA te kopiëren (inclusief Baccara enz.) Maar ze konden nooit het succes van de echte ABBA evenaren. Uit respect voor de band ABBA, probeerde ABBA Tribute zo goed mogelijk het origineel op muzikaal niveau te matchen en dit lukt volgens opmerkingen en reserveringen.

Door de Nederlandse en buitenlandse pers genoemd als een van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn we trots op! Hoogtepunt in 2014 was een optreden voor meer dan 15.000 mensen (Kasteeltuin-concerten in Helmond). Het was een geweldige ervaring! Door toewijding aan de originele composities en om de nodige authenticiteit te behouden blijft ABBA Tribute ovallen tussen de rest. Met twee topvocaal Dancing Queens aan de voorkant en een solide muzikaliteit achter, is succes gegarandeerd voor elke avond van nostalgie en aangename muziek voor jong en oud!

Abba Tribute voor een echte flashback naar de prachtige muzikale tijden van weleer !!


Uitgelicht filmpje

Abba Tribute

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Abba Tribute

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team