Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Addie Timmermans

Gage vanaf € 895,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig

Addie Timmermans


In 1997 begon hij echt met muziek, met name zingen.

Tijdens het 50-jarige feest van zijn peettante hebben zijn oom, Addie en een discotheek ervoor gezorgd dat Addie er zou optreden. Hij zong het nummer "Op rode rozen vallen tranen" van Frans Bauer, op dat moment heeft hij zijn peettante een bos van 50 rode rozen geven. Dat was zijn 1e echte optreden.

Vanaf die tijd is het echt serieus geworden. Hij kreeg een telefoontje met de vraag of hij wel vaker zong. Addie kwam in contact met Ed Hooimans een tekstschrijver uit Den Bosch. Die voor grotere namen nummers had geschreven zoals Corry Konings, Mark Daniels en Miss Einstein van het songfestival. Die vertelde hem, dat hij misschien wel een paar nummers voor Addie had liggen.Van het een kwam het ander en op zijn 17e ging Addie een album opnemen.

In 1998 had Addie zijn eerste cd presentatie in "Het Hart van Brabant". Hij had nooit verwacht dat het zo druk zou worden als dat het toen was.

In 2003 kwam de CD Singel "Niet meer dromen" uit. Deze CD Singel werd met open armen ontvangen door de mensen. Na 2 jaar niks gedaan te hebben met nieuwe nummers is dan eindelijk de 2de singel op de markt gebracht genaamd "Ik Kom Terug" een nummer geschreven door Frank Verkooyen. Het is een ander soort repertoire als dat we al gewend waren van Addie. Dit is een meer vrolijker nummer met een hoog swing gehalte.

Sindsdien is Addie Timmermans een graag geziene gast op vele feesten en evenementen!

 


Uitgelicht filmpje

Addie Timmermans

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Addie Timmermans

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team