Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Adriaan Drost (A3Aan Drost)

Gage vanaf € 595,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid excl., enkel inprikset
Bezetting 1 persoon
Genre Feest / Nederlandstalig

Adriaan Drost (A3Aan Drost)


In 1986 werd er in Weststellingwerf een kinder-songfestival gehouden voor alle lagere scholen. Adriaan Drost ( A3iaan Drost )won dit festival. Dit was het begin van zijn zangcarrière. Kort daarna nam hij deel aan diverse talentenjachten en soundmixshows met het repertoire van Danny de Munk en Heintje.

In slechts 5 jaar tijd won Adriaan Drost zo'n 40 eerste prijzen. In die periode begon zijn stem te veranderen omdat de baard in de keel kwam. Dit had tot gevolg dat hij een veel uitgebreider repertoire kon gaan zingen.

In 1992 stond A3aan Drost in de grote finale van Henny Huismans Soundmixshow. In deze liveshow zong A3aan Drost nogmaals een nummer van Danny de Munk, de gelijknamige titelsong van de tv-serie "Vrienden voor het leven". Eind 1993 werd A3aan Drost gevraagd om te komen zingen bij het allround-orkest de "Rodeo's".

A3aan besloot eind 2001 solo verder te gaan en zingt nu zowel covers als eigen werk. Zijn eerste single was "Mandy". Daarop volgde het door Radio NL veel gedraaide "Hallo Sneeuwwitje". In 2009 verscheen zijn 3e single: "Ik hou nog steeds van jou".

Adriaan / A3aan Drost maakt van elk feest een ware happening.


Uitgelicht filmpje

Adriaan Drost (A3Aan Drost)

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Adriaan Drost (A3Aan Drost)

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team