Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Aicha Marghadi

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Presentatie
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
GenrePresentatie/dagvoorzitter


Aicha Marghadi


Aicha is bij een groot publiek bekend geworden als presentatrice bij AT5 en NOS Studio Sport. Sindsdien werkt ze als freelance journaliste en presentatrice onder meer voor Life After Football.

Aicha Marghadi werd geboren in Marokko maar groeide op in Nederland, in het Noord-Hollandse dorp Lutjewinkel. Na een studie PR & Communicatie begon ze haar journalistieke carrière bij de radio, eerst bij AmsterdamFM en later bij FunX.

In 2005 maakte Aicha de overstap naar televisie en kwam ze te werken bij de Amsterdamse zender AT5. Daar belandde ze eerst op de sportredactie, maar al snel kreeg ze de kans om haar activiteiten uit te breiden als verslaggever en nieuwslezer. Een aantal jaren later maakte ze de overstap naar NOS Studio Sport en werd ze één van de vaste gezichten van het Sportjournaal.

Op dit moment is Aicha onder meer actief als presentator en dagvoorzitter op uiteenlopende evenementen en bijeenkomsten. Van het Nieuwjaarsconcert in het Concertgebouw tot het Rialto Filmfestival en de Amsterdam Business Awards. In 2014 nam ze deel aan de survivalserie Expeditie Poolcirkel op RTL 5.


Uitgelicht filmpje

Aicha Marghadi

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Aicha Marghadi

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team