Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Ali B

Gage vanaf € 9.750,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid B-set tot 800 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Urban/Rap

Ali B


Ali B is een man met een serieuze boodschap, maar hij is ook de man van de lach. Ali B combineert rap met komedie en ziet zichzelf als een rasechte straatentertainer. Een rapper die de nederhop naar een ander level heeft getild.

Ali B heet voluit Ali Bouali en is op 16 oktober 1981 in Zaanstad geboren. Op tweejarige leeftijd verhuist hij naar Amsterdam. In Amsterdam-Oost en Amsterdam de Pijp maakt hij kennis met hiphop. Ali B is niet de jongen van de computerspelletjes, hij hangt het liefst dagenlang op straat. Samen met zijn neef zwerft hij door de buurt en vermaakt hij zijn vrienden met verhalen en grappen. Door Osdorp Posse raakt hij bekend met de hiphop. Hij leert de rhymes van de nummers van Osdorp Posse uit zijn hoofd en ontwikkelt zo een nieuw talent: rappen.

Je kunt 2004 echt het jaar van Ali B noemen. Hij treedt maar liefst zes keer op in een uitverkochte Kuip tijdens de Zien tour van Borsato. Het album Leven van de straat wordt het best verkochte hiphopalbum van 2004. . Hij scoort een nummer een hit met Marco Borsato met het nummer "Wat zou je doen". Hij sleept de ene prijs na de andere prijs in de wacht. Zo heeft hij een Essent Award, de Megaward, een Zilveren Harp, de Popprijs, Dutch Urban Award en twee Mobo awards en een TMF Award gewonnen.

Het succes lijkt zich in 2005 op dezelfde voet voort te zetten, het nummer "Leipe Mocro Flavour" komt op 2 binnen in de top 100. In 2006 released hij zijn tweede album "Petje Af!" De eerste 2 singles van dit tweede album zijn top 5 hits (Ghetto en Rampeneren). Hij wint opnieuw een TMF award voor beste Urban act.

Onlangs bracht Ali B heel Nederland in tranen met een ode aan zijn zoontjes. Tijdens DWDD bracht hij het nummer 'Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn' ten gehore: een hit was geboren. De emotionele video ging 'viral' en het nummer schoot naar de hoogste regionen van de hitlijsten.

Al snel na de release van 'Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn' kondigde Ali bij Giel Beelen op 3FM zijn nieuwe single aan: '1 Kleine Hint' ft. Mafe, een zomerse track die inmiddels is voorzien van een lyric video.

Ondertussen maakte RTL 4 bekend dat Ali B samen met Ilse DeLange en Marco Borsato plaatsneemt in de rode stoelen van The Voice Kids. Daarnaast blijft Ali te zien in The Voice Of Holland, waar hij samen met Anouk, Miss Montreal en Marco Borsato nieuw talent gaat coachen.

Naast het uitbrengen van muziek en The Voice gaat Ali in het najaar weer het theater in. Met zijn show 'Je Suis Ali' is hij van oktober 2015 t/m april 2016 te vinden in de Nederlandse theaters.

Ali B is een entertainer in hart en nieren en weet ieder publiek aan zich te binden! Met een optreden van deze rasartiest is uw festival, (bedrijfs)feest of andere gelegenheid pas écht compleet.

TAPE - 30 minuten:    € 9750,- (excl. Buma & btw)
TAPE - 45 minuten:  € 12750,- (excl. Buma & btw) 
RAP OP MAAT - 30 minuten: € 14750,- (excl. Buma & btw) 
LIVEBAND - 60 minuten:€ 14750,- (excl. Buma & btw) 
 

 

 

 

 


Uitgelicht filmpje

Ali B

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Ali B

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team