Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Alice Maywood

Gage vanaf € 1.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre pop / allround

Alice Maywood


De naam Maywood staat synoniem voor "Late at night" en "Mother how are you today". Het latino geluid van "Rio" ligt nog vers in ieders geheugen.

Sprankelende hits zijn niet tijd gebonden: Hits blijven hits en de Maywood hits worden nog zeer vaak gedraaid of door andere artiesten vertolkt……….

Maywood trad op van Zweden tot in Zuid-Afrika en van Australië tot in Ecuador. Maywood was, en is nog steeds, over de gehele wereld bekend en geliefd. Talloze Maywood -fanclubs zijn nog altijd zeer actief. De debuut-single dateert uit 1979. De eerste albums 'Maywood ', 'Different Worlds', 'Beside You' en 'Colour my Rainbow' waren goed voor goud en platina. Alice componeerde de melodieën en was de architect van Maywood .

Alice Maywood heeft daarom besloten de unieke Maywood-sound terug te laten keren. Als solo-zangeres tekent zij van nu af aan voor Maywood. Alice zal tijdens haar optredens in het land de grootste Maywood hits vertolken. Als ingetogen componiste in haar eigen studio en als sympathieke en sprankelende zangeres vertolkt zij nu solo de unieke Maywood-sound. De schitterende teksten en de melodieuze melodieën zijn gebleven, de uitstraling is anders maar Maywood blijft Maywood .

Uitgelicht filmpje

Alice Maywood

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Alice Maywood

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team