Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Allez Alleen

Gage vanaf € 595,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

One-man band
Duur avondvullend
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre allround

Allez Alleen


Met jaren lange ervaring in de Merano’s, Albatros en nu als solo artiest "Allez Alleen" heeft Alex één passie: Mensen wil hij vermaken, op het podium wil hij zijn. Samen met zijn keyboard speelde hij op zovele feestjes en genoeg krijgt hij er maar niet van. Met perfect licht en geluid voor zalen tot 400 personen kan Alex een ieder vermaken.

Geen party is hetzelfde, daarom werkt Alex niet met een vast programma. Alex vind het zeer belangrijk om de sfeer van uw party goed aan te voelen en stemt zijn programma daar ter plekke op af. Alex’ zeer brede repertoire maakt dit mogelijk, en natuurlijk jarenlange ervaring. In overleg is er van alles mogelijk. Samen met u, uw gasten en alle andere betrokkenen maakt Alex van uw party een sfeervolle, bijzondere gebeurtenis, waar u tot in lengte van jaren met veel plezier op zult terugkijken.

Iedere gelegenheid leent zich voor het boeken van Allez Alleen!

Alex stelt zich namelijk flexibel op en brengt een sterk gevarieerde mix van diverse muziekstijlen zoals jazz, easy-listening, danceclassics, evergreens, pop, soul, rock'n roll, en disco, duitstalig, nederlandstalig, etc. Mensen die op zoek zijn naar uitlokking tot polonaise of skihut meezingers komen natuurlijk ook ruim aanbod!

Note: deze prijs is exclusief eventuele reiskosten!


Uitgelicht filmpje

Allez Alleen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Allez Alleen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team