Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Alwin 'DE ZINGENDE MAKELAAR'

Gage vanaf € 595,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Zanger
Duur 1 x 30 minuten
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig 
Geluid M/A set tot 300 personen  


Alwin 'DE ZINGENDE MAKELAAR'


Alwin, voor een gegarandeerd FEEST!

Op het podium is hij pas in z'n element. De juiste keuze van de nummers en het contact met het publiek maken een optreden van Alwin tot een waar feest. Door Alwin en de mensen achter hem wordt hard gewerkt om een eigen plek te veroveren in de nederlandse showbizz. 

Door vele optredens in het land. Maar ook bijdrage aan diverse televisie-programma’s. Is deze zanger geen onbekende meer in feestend Nederland.De kneepjes van het vak heeft hij o.a. geleerd door incidenteel mee te touren met “De Havenzangers”.Emile Hartkamp schreef een nummer waarin Alwin’s kwaliteiten in verwerkt zijn:  sympathie, vrolijkheid, uitstraling , gedrevenheid en plezier.Kortom een zanger die overal in zijn element is, van groot podium tot klein biljart. Met het door Emiel Hartkamp geschreven nummer 'Een Heerlijke Dag' of het swingende nummer 'Rumba, Cha Cha en Merenque'

Nieuwe Single is uit!

Met een heerlijke muzikale body, een aanstekelijk refrein en een voor velen herkenbare tekst is het liedje 'Ik Leef Mijn Eigen Leven' een absolute onvervalste Hollandse meezinger.


Uitgelicht filmpje

Alwin 'DE ZINGENDE MAKELAAR'

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Alwin 'DE ZINGENDE MAKELAAR'

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team