Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Anneke Gronloh

Gage vanaf € 3.000,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre pop / allround

Anneke Gronloh


Zangeres Anneke Gronloh werd geboren op 7 juni 1942 in Tondano op Noord-Celebes en groeide op in Eindhoven waar zij in 1949 naar toe verhuisde.

Haar zangcarriere begint op de Mulo, waarop ook Peter Koelewijn zit. Stevig geworteld in haar achtergrond maakt zij haar eerste plaatje in het Maleis. In 1959 wint zij het Cabaret der Onbekenden met 'Ma He’s Making Eyes At Me', dat zij pas twee jaar later op de plaat zou zetten.

Vanaf dat moment wordt Anneke binnen 2 jaar de populairste zangeres van Nederland. Hysterische taferelen zijn haar deel. Met "Brandend zand, Paradiso, Soerabaja en Cimeroni scoort zij 4 nummer 1 hits op rij.
Een ongeëvenaard succes, dat zich afspeelt tussen 1962 en 1964. De komst van de Merseybeat breekt echter het succes genadeloos af. Ze scoort geen hits meer en trekt nog maar weinig publiciteit. Het zingen gaat voor haar echter gewoon door. Ze is van vele markten thuis, waarbij vooral haar feeling voor gospelmuziek en rhythm & blues genoemd moet worden.

Na haar glorieperiode (1960-1965) werkte zij nog bij de Snip & Snap-revue en deed zij met veel succes televisieshows in Duitsland.

Anneke Gronloh is een levende legende, de lieveling van het nostalgische publiek en blijft moeiteloos een van de meest gevraagde artiesten.
Uitgelicht filmpje

Anneke Gronloh

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Anneke Gronloh

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team