Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Annemarie Van Gaal

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Dagvoorzitter
Duur max. 4 uur
Geluid n.v.t.
Bezetting 1 persoon
Genre inspirerend/empowering

Annemarie Van Gaal


In veel bedrijfstakken is de concurrentie moordend. De kwaliteit van de werknemer moet het verschil maken. Haal dus het beste uit uw mensen voor de maximale business. Niemand minder dan Annemarie van Gaal laat haar publiek niet alleen ‘out-of-the-box denken’, maar levert verbluffende inzichten om nieuwe omzetkansen te ontdekken. Want vanuit het niets en onder de allerzwaarste omstandigheden heeft Van Gaal op jonge leeftijd een uitgeverij in Rusland opgebouwd.

En hoe? Binnen 5 jaar 700 werknemers en de grootste uitgeverij van dit immense voormalige Oostblokland! Ondanks corruptie, extreme bureaucratie, cultuurverschillen en economische tegenslag. Ze boeit het publiek als geen ander als ze vertelt over hoe ze alle grote multinationals het nakijken gaf.

En hoe overleven leidde tot een gigantisch succes. Maar ook hoe u kansen pakt in schijnbaar uitzichtloze omstandigheden. Kortom: inzichtgevend, inspirerend en empowering. Annemarie van Gaal, bekend van tv-optredens in onder andere business programma’s, talkshows en als koningshuisdeskundige voor Blauw Bloed, is thans adviseur bij grote mediatransacties, investeerder en bezit bedrijven in vastgoed en media. Van Gaal is hét bewijs dat grote budgetten geen voorwaarde voor succes zijn. Anders aanpakken… Ze vertelt vanuit haar eigen bizarre ervaringen hoe ze succesvolle business genereerde. Annemarie boeit en boeit. Geeft het publiek een onvergetelijke dag, maar bovenal een verrijking van geest.

Eigenlijk een ‘must’ voor elke ondernemer. Werkelijk bijzonder inspirerend. Haar kick brengt ze gegarandeerd over op het publiek. Sprekend.

nl.wikipedia.org/wiki/Annemarie_van_Gaal


Uitgelicht filmpje

Annemarie Van Gaal

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Annemarie Van Gaal

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team