Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Arno Verduyn

Gage vanaf € 695,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre feest / Nederlandstalig

Arno Verduyn


Al op jonge leeftijd was Arno Verduyn bezig met muziek. Daar zijn ooms in een cover band speelde werd Arno al op jonge leeftijd vertrouwd met de nummers van Tom Jones, Elvis Presley en Andre Hazes. Alle nummers zong Arno uit volle borst mee, echter duurde het toch een aantal jaren voordat Arno ook daadwerkelijk de microfoon ter hand nam. 

Zijn eerste podium ervaring deed hij op bij diverse talentenjachten en de bruiloft van zijn broer, dit deed Arno besluiten eens de studio in te duiken om een eigen single op te nemen. Hiermee werd de eerste stap gezet tot een professionele zang carrière . Echter sloeg in 2002 het noodlot toe, Arno was betrokken bij een ernstig auto ongeluk en lag ruim een week in coma, de artsen vreesde voor zijn leven en was de overlevingskans  5%, echter door een wonder want zo ziet Arno het nog steeds , krabbelde hij overeind en revalideerde Arno bijna 2 jaar en stond Arno eind 2004 weer op het podium. In 2006 ging Arno de studio weer in en was een jaar bezig met zijn eerste album , een album waar ook zijn hit single "Leef jij maar raak" op stond.  Een regelrechte kroeghit die door vele gecoverd werd en die Arno Verduyn het geluk en de liefde voor het zingen terug gaf.

Nu een aantal jaren later en veel ervaring rijker heeft Arno samen met Manfred Jongenelis zijn single "Leef jij maar Raak" voorzien van een nieuw arrangement, en heeft Arno een nieuwe videoclip opgenomen, deze op de bekende kanalen te zien zijn. Afgelopen weken is er tevens gewerkt aan een nieuw repertoire voor zijn optredens en zal Arno vele  promotionele activiteiten hebben voor zijn vernieuwde single.


Uitgelicht filmpje

Arno Verduyn

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Arno Verduyn

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team