Foto van 90's Now

Gage 2.750,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Drive-in show

Prijs € 2.750,00
Duur 1 x 240 min.
Geluid Excl. Geluid
Bezetting 3 personen

Informatie aanvragen

90's Now boeken!


90's NOW! is exact wat je denkt dat het is: deze dj's draaien de jaren negentig hits en wel nu meteen. Onverteerbaar als ze leken, worden ze nu gemixt, gesneden en hapklaar gemaakt door Gary Global Jr en zijn allstar Hitsystem.

Dance, rock, pop, hiphop, raggae, R&B, alle stijlen uit de 90's komen voorbij. Lowlands is al vijf keer getrakteerd en vier keer was het dak van de Grolschtent ver te zoeken! Decor, VJ's en soms zelfs way-over-the-top campe openingacts maken de avond helemaal af, maar de hoofdrol is natuurlijk

Feestconcepten 80’s Verantwoord, 90’s NOW en Zer00’s Heroes zijn een feest der herkenning. Of het nou gaat om corny hitjes, kwalitatieve classics of ‘oh ja, die!’-momenten, de dj’s weten er raad mee. Ook aan de live aankleding wordt gedacht: bij 80’s Verantwoord zorgt de vj voor bijpassende commercials en de typische oude videoclips. 

Het 90’s NOW feest is aan te vullen met een Spice Girls of Backstreet Boys tribute-act. En mis je je favoriete foute hit bij Zer00’s Heroes? Met een smsje naar de dj’s geef je je verzoekje door. De Zer00’s crew neemt tevens een zuil mee waarop de smsjes groot worden getoond.. ook zeer geschikt voor liefdesbetuigingen! Deze feestconcepten zijn al jaren succesvol op grote festivals als Lowlands.

weggelegd voor alle (foute) hits uit de 90's!

Note: 90's NOW! bestaat uit 2 DJ's en 1 VJ en 90's decor.

 

Uitgelicht filmpje