Foto van Addie Timmermans

Gage € 895,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 895,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Addie Timmermans boeken!


In 1997 begon hij echt met muziek, met name zingen.

Tijdens het 50-jarige feest van zijn peettante hebben zijn oom, Addie en een discotheek ervoor gezorgd dat Addie er zou optreden. Hij zong het nummer "Op rode rozen vallen tranen" van Frans Bauer, op dat moment heeft hij zijn peettante een bos van 50 rode rozen geven. Dat was zijn 1e echte optreden.

Vanaf die tijd is het echt serieus geworden. Hij kreeg een telefoontje met de vraag of hij wel vaker zong. Addie kwam in contact met Ed Hooimans een tekstschrijver uit Den Bosch. Die voor grotere namen nummers had geschreven zoals Corry Konings, Mark Daniels en Miss Einstein van het songfestival. Die vertelde hem, dat hij misschien wel een paar nummers voor Addie had liggen.Van het een kwam het ander en op zijn 17e ging Addie een album opnemen.

In 1998 had Addie zijn eerste cd presentatie in "Het Hart van Brabant". Hij had nooit verwacht dat het zo druk zou worden als dat het toen was.

In 2003 kwam de CD Singel "Niet meer dromen" uit. Deze CD Singel werd met open armen ontvangen door de mensen. Na 2 jaar niks gedaan te hebben met nieuwe nummers is dan eindelijk de 2de singel op de markt gebracht genaamd "Ik Kom Terug" een nummer geschreven door Frank Verkooyen. Het is een ander soort repertoire als dat we al gewend waren van Addie. Dit is een meer vrolijker nummer met een hoog swing gehalte.

Sindsdien is Addie Timmermans een graag geziene gast op vele feesten en evenementen!

 

Uitgelicht filmpje