Foto van Adriaan Drost (A3Aan Drost)

Gage 595,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 595,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Adriaan Drost (A3Aan Drost) boeken!


In 1986 werd er in Weststellingwerf een kinder-songfestival gehouden voor alle lagere scholen. Adriaan Drost ( A3iaan Drost )won dit festival. Dit was het begin van zijn zangcarrière. Kort daarna nam hij deel aan diverse talentenjachten en soundmixshows met het repertoire van Danny de Munk en Heintje.

In slechts 5 jaar tijd won Adriaan Drost zo'n 40 eerste prijzen. In die periode begon zijn stem te veranderen omdat de baard in de keel kwam. Dit had tot gevolg dat hij een veel uitgebreider repertoire kon gaan zingen.

In 1992 stond A3aan Drost in de grote finale van Henny Huismans Soundmixshow. In deze liveshow zong A3aan Drost nogmaals een nummer van Danny de Munk, de gelijknamige titelsong van de tv-serie "Vrienden voor het leven". Eind 1993 werd A3aan Drost gevraagd om te komen zingen bij het allround-orkest de "Rodeo's".

A3aan besloot eind 2001 solo verder te gaan en zingt nu zowel covers als eigen werk. Zijn eerste single was "Mandy". Daarop volgde het door Radio NL veel gedraaide "Hallo Sneeuwwitje". In 2009 verscheen zijn 3e single: "Ik hou nog steeds van jou".

Adriaan / A3aan Drost maakt van elk feest een ware happening.

Uitgelicht filmpje