Foto van Aicha Marghadi

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 0% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Aicha Marghadi boeken!


Aicha is bij een groot publiek bekend geworden als presentatrice bij AT5 en NOS Studio Sport. Sindsdien werkt ze als freelance journaliste en presentatrice onder meer voor Life After Football.

Aicha Marghadi werd geboren in Marokko maar groeide op in Nederland, in het Noord-Hollandse dorp Lutjewinkel. Na een studie PR & Communicatie begon ze haar journalistieke carrière bij de radio, eerst bij AmsterdamFM en later bij FunX.

In 2005 maakte Aicha de overstap naar televisie en kwam ze te werken bij de Amsterdamse zender AT5. Daar belandde ze eerst op de sportredactie, maar al snel kreeg ze de kans om haar activiteiten uit te breiden als verslaggever en nieuwslezer. Een aantal jaren later maakte ze de overstap naar NOS Studio Sport en werd ze één van de vaste gezichten van het Sportjournaal.

Op dit moment is Aicha onder meer actief als presentator en dagvoorzitter op uiteenlopende evenementen en bijeenkomsten. Van het Nieuwjaarsconcert in het Concertgebouw tot het Rialto Filmfestival en de Amsterdam Business Awards. In 2014 nam ze deel aan de survivalserie Expeditie Poolcirkel op RTL 5.

Uitgelicht filmpje