Foto van Alwin 'DE ZINGENDE MAKELAAR'

Gage 595,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 595,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Alwin 'DE ZINGENDE MAKELAAR' boeken!


Alwin, voor een gegarandeerd FEEST!

Op het podium is hij pas in z'n element. De juiste keuze van de nummers en het contact met het publiek maken een optreden van Alwin tot een waar feest. Door Alwin en de mensen achter hem wordt hard gewerkt om een eigen plek te veroveren in de nederlandse showbizz. 

Door vele optredens in het land. Maar ook bijdrage aan diverse televisie-programma’s. Is deze zanger geen onbekende meer in feestend Nederland.De kneepjes van het vak heeft hij o.a. geleerd door incidenteel mee te touren met “De Havenzangers”.Emile Hartkamp schreef een nummer waarin Alwin’s kwaliteiten in verwerkt zijn:  sympathie, vrolijkheid, uitstraling , gedrevenheid en plezier.Kortom een zanger die overal in zijn element is, van groot podium tot klein biljart. Met het door Emiel Hartkamp geschreven nummer 'Een Heerlijke Dag' of het swingende nummer 'Rumba, Cha Cha en Merenque'

Nieuwe Single is uit!

Met een heerlijke muzikale body, een aanstekelijk refrein en een voor velen herkenbare tekst is het liedje 'Ik Leef Mijn Eigen Leven' een absolute onvervalste Hollandse meezinger.

Uitgelicht filmpje