Foto van Annemarie Van Gaal

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Annemarie Van Gaal boeken!


In veel bedrijfstakken is de concurrentie moordend. De kwaliteit van de werknemer moet het verschil maken. Haal dus het beste uit uw mensen voor de maximale business. Niemand minder dan Annemarie van Gaal laat haar publiek niet alleen ‘out-of-the-box denken’, maar levert verbluffende inzichten om nieuwe omzetkansen te ontdekken. Want vanuit het niets en onder de allerzwaarste omstandigheden heeft Van Gaal op jonge leeftijd een uitgeverij in Rusland opgebouwd.

En hoe? Binnen 5 jaar 700 werknemers en de grootste uitgeverij van dit immense voormalige Oostblokland! Ondanks corruptie, extreme bureaucratie, cultuurverschillen en economische tegenslag. Ze boeit het publiek als geen ander als ze vertelt over hoe ze alle grote multinationals het nakijken gaf.

En hoe overleven leidde tot een gigantisch succes. Maar ook hoe u kansen pakt in schijnbaar uitzichtloze omstandigheden. Kortom: inzichtgevend, inspirerend en empowering. Annemarie van Gaal, bekend van tv-optredens in onder andere business programma’s, talkshows en als koningshuisdeskundige voor Blauw Bloed, is thans adviseur bij grote mediatransacties, investeerder en bezit bedrijven in vastgoed en media. Van Gaal is hét bewijs dat grote budgetten geen voorwaarde voor succes zijn. Anders aanpakken… Ze vertelt vanuit haar eigen bizarre ervaringen hoe ze succesvolle business genereerde. Annemarie boeit en boeit. Geeft het publiek een onvergetelijke dag, maar bovenal een verrijking van geest.

Eigenlijk een ‘must’ voor elke ondernemer. Werkelijk bijzonder inspirerend. Haar kick brengt ze gegarandeerd over op het publiek. Sprekend.

nl.wikipedia.org/wiki/Annemarie_van_Gaal

Uitgelicht filmpje