Foto van Anny Schilder

Gage 1.895,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Zangeres

Prijs € 1.895,00
Duur 1 x 30 min.
Geluid A-Set tot 400 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Anny Schilder boeken!


De Volendamse Anny Schilder behoeft natuurlijk geen introductie. Zij beleefde ongekende successen als DE STEM van BZN met hits als "Mon Amour", "Just An Illusion", "Rockin' The Trolls" en "Pearlydumm". Nadat Anny in 1984 besloot om solo verder te gaan bleef ze hits scoren met o.a. "Adieu Cherie" en "You Are My Hero". Na een wat rustigere periode stond Anny onlangs weer volop in de belangstelling vanwege het verschijnen van het (inmiddels zeer succesvolle) boek "Anny & ik" waarvan er vele duizenden exemplaren over de toonbank zijn gegaan.

Een optreden van de sympathieke Anny Schilder is één groot feest der herkenning. Op de bühne brengt Anny niet alleen haar grootste solo hits maar natuurlijk ook enkele grote BZN klassiekers. Op het podium bewijst Anny dat ze een rasartieste is.
Anny Schilder maakte in 2009 een single samen met LUV'-zangeres José Hoebee. Eind 2010 werd Anny gevraagd om voor één keer op te gaan treden met Jan Keizer op het gala dat de AVRO voor de jarige Mies Bouman had georganiseerd. Deze hereniging was zo'n succes dat Jan en Anny besloten hebben om weer samen op te gaan treden.