Foto van Auf Geht's

Gage 8.500,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Schlager/Oktoberfest
Muzikale act

Prijs € 8.500,00
Duur 1 x 240 min.
Geluid C-Set tot 1500 pers.
Bezetting 12 personen

Informatie aanvragen

Auf Geht's boeken!


Bij de muzikale Alpenmuziekshow AUF GEHTS is werkelijk aan alles gedacht. Fraaie artiesten, perfect geluid, sfeervol licht en decor, entertainment, originele dirndl’s, traktaties, topmoderator en liveoptredens van de original Palemiger Spatzen, Schlagerkönig Werner Redlich en de Trumpet Stars.
AUF GEHTS neemt de gasten in de hal, zaal of feesttent mee naar de wonderschone en o zo muzikale Alpenlanden Zuid-Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Süd Tirol.
Bij de muziek hoort natuurlijk een groot glas schuimend bier of koele wijn. Het lied ‘Ein Prozit, ein prozit!’ of ‘Zicke, zacke, zicke, zacke hoi hoi hoi!’ zal door de zaal schallen. Genieten, meezingen of meedansen met de allerbeste Alpenmuziek. Auf Geht’s wordt promotioneel ondersteund door het Oostenrijks Toeristenburo. AUF GEHTS verheugt zich nu al in een meer dan normale populariteit. Direct na de nationale première in Twente stroomden de informatieaanvragen binnen. Onder het motto ‘Heel veel muziek en entertainment voor een zeer betaalbaar budget’ is dit een voor Nederlandse begrippen unieke bühneshow. Het kan ook niet uitblijven of de boekingen uit de Alpenlanden zullen binnenkomen. Wát is er leuker dan een volledig Nederlandse show naar de bergen te halen met Alpenlandenmuziek als thema.Heel bewust kiest AUF GEHST niet voor het thema Oktoberfeest omdat AUF GEHTS twaalf maanden per jaar Oktoberfeest biedt. Natuurlijk is het in oktobermaand drukker en loopt de agenda sneller vol, maar ook tijdens de andere elf maanden is AUF GEHTS beschikbaar voor boekingen.