Foto van Bassanova

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Bassanova boeken!


Het begon allemaal...
In Enschede... Waar in 2008 de Nederlandse dance DJ/producer Bassanova zijn eerste dance track produceerde. Geïnspireerd door zijn muzikale helden Armin van Buuren, Hardwell, Afrojack, Fedde Le Grand and Avicii maakte hij het afgelopen jaar grote sprongen als het gaat om zijn productie en draaiskills.

Bassanova’s producties en remixes worden gesupport door gerespecteerde dance artiesten als Tiësto, Martin Garrix, Bassjackers, Bingo Players en Blasterjaxx en hierdoor komt de carrière van de jonge producer in een stroomversnelling. Zijn laatste remix 'Blame' van Calvin Harris ft. John Newman is een regelrechte Soundcloud hit en kwam onlangs voorbij in Hardwell On Air (#184) en BBC Radio, wat samen met het feit dat Laidback Luke Bassanova's 'Knock You Out' (Bingo Players) remix in zijn set op Tomorrowland draaide, toch wel tot de hoogtepunten behoort.

Het afgelopen jaar was een eerste stap richting een internationale carrière met succesvolle gigs in Johannesburg (Zuid Afrika) en Vancouver (Canada). Kortom: Dit talent mag zeker niet ontbreken de programmering van jouw event!