Foto van Black Cadillac

Gage 1.595,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Coverbands

Prijs € 1.595,00
Duur 1 x 90 min.
Geluid Incl.
Bezetting 6 personen

Informatie aanvragen

Black Cadillac boeken!


"Jong, onervaren en de maagdelijkheid der muziek zelve. Ik hoorde ‘geruis’ op de radio en ‘deuntjes’ op de tv. Tot dat ene moment dat een harmonieuze samensmelting van klanken mijn gehoorgangen vervulden. Wie of wat was dit fenomeen?!Speculaties deden de ronde, wat bleek, het was B.C. Before Christ?! was het eerste dat in me opkwam. Mijn tot dusver bescheiden vocabulaire liet me in steek. Plots werd deze verrijkt met een nieuw begrip, BLACK CADILLAC.

B.C. kreeg een dubbele betekenis. Muziek afkomstig van vóór Christus. Als een schone lei waar voor het eerst op geschreven wordt. Het diepe zwart van de lei komt samen met het heldere wit van het krijt. Verleden wordt herdacht, het heden wordt verheven. De toekomst wordt gebracht en door Black Cadillac geschreven!"

Black Cadillac is een  gedreven, frisse band met louter jonge muzikanten en een enorme passie om een geweldige show neer te zetten. Een optreden waarbij de energie er vanaf druipt! Een aaneenschakeling van mash-ups en krachtige herkenbare popsongs uit verleden en huidige tijden!

In overleg kan ook voor 2x60 minuten geboekt worden.

Andere Gages: € 1.595,00 festivalprijs (inprikken) € 1.895,00 inclusief kleine lichtset en geluid tot 400 personen € 2.395,00 inclusief lichtshow en geluidsinstallatie tot 1000 personen

Uitgelicht filmpje