Foto van Black Tie Monkey Squad

Gage vanaf 4.495,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Coverbands

Normale gage
Prijs € 4.495,00
Duur 3 x 45 min.
Geluid Incl. tot 1200 pers.
Bezetting 6 personen

Bedrijfsgage
Prijs € 4.500,00
Duur 3 x 45 min.
Geluid A-Set tot 1200 pers.
Bezetting 6 personen

Informatie aanvragen

Black Tie Monkey Squad boeken!


“One of a kind, high energy, internationaal en interactief”  Elementen voor een onvergetelijke show die alleen BLACK TIE MONKEY SQUAD waar kan maken. Een band opgericht door befaamde muzikanten met jarenlange podium ervaring, high-level energy, onverwoestbare drive en de passie om het woord ‘coverband’ een compleet andere betekenis te geven.. 

BTMS members Rudy , Femke , Joshua , Martin en benjamin Tommy kunnen inmiddels bestempeld worden als echte entertainment machines die niets anders dan succesvolle projecten en bands achter hun naam hebben staan. Of het nu gaat om een samenwerking met Nederland’s bekendste artiesten of spelen in het hoogste segment van het coverband circuit in binnen- en buitenland. Deze muzikanten draaien mee in de absolute top! De members hebben recent nog deel uitgemaakt van de bekende formatie BEAT IT. 

De bandleden zijn de samenwerking aangegaan met Musical Director/Producer Robin Wesley en de geboorte van BLACK TIE MONKEY SQUAD werd een feit. Als Musical Director is Robin Wesley verantwoordelijk voor de sound, muzikale creativiteit en liveshow, waardoor deze band beschikt over een eigen internationale BTMS-sound. De allernieuwste hits, Pop, R&B, Dance afgewisseld met o.a. Rock en 90ties komen niet eerder voorbij dan dat BTMS haar eigen sound erop heeft losgelaten.  Super strakke liveshow uitgevoerd door Top Performers, ondersteund door een professionele licht- en videoshow, maakt het dat BTMS ieder evenement tot een waanzinnig spektakel brengt!

Uitgelicht filmpje