Foto van Blind Date

Gage 1.950,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Coverbands

Prijs € 1.950,00
Duur 1 x 30 min.
Geluid tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Blind Date boeken!


Blind Date komt uit Druten en omgeving (het Land van Maas en Waal). De band bestaat inmiddels al 28 jaar. 28 jaar waarin de band circa duizend keer in zalen, cafés, feesttenten en op privéfeesten stond. En ze hebben er nog lang geen genoeg van. Hans en Chris (gitaar, bas, toetsen, zang) zijn van het allereerste uur. Berton zit achter het drumstel en met leadzangers Nicole en Jean Louis beschikt Blind Date over twee fanatieke publieksmenners.

Met Blind Date is het: u vraagt, wij draaien. “Daarbij houden we uiteraard wel een beetje rekening met de wensen van de opdrachtgever, maar in principe is het heel simpel: wil het publiek links, dan gaan we links; wil het publiek rechts, dan gaan we rechts. We kunnen alle kanten op. Stevige rock, dancehits van nu, medleys, golden oldies, Nederlandstalig. Elk optreden is zo een verrassing. Niks is van tevoren bedacht. Zo houden we het voor het publiek leuk, maar voor onszelf ook.”

Hans is blij dat zijn band nu in de artiestenstal van Lukassen Produkties zit. “Lukassen past bij ons, wij zijn ook van de korte klappen. Zo doen we dat ook bij optredens. Dit voelt alsof het maatwerk is.”

Uitgelicht filmpje