Foto van Broadway

Gage 2.650,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Coverbands

Prijs € 2.650,00
Duur 1 x 30 min.
Geluid tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Broadway boeken!


Broadway is een begrip in het professionele Top 40 cover circuit en behoort al jaren tot de absolute TOP orkesten van Nederland.

Inmiddels staat deze band al 15 jaar onafgebroken op het podium. De kracht van deze band zit hem in het 'puur' musiceren, het hoge entertainment gehalte en de interactie met het publiek. Dit alles met een zeer professionele aanpak van iedere geboekte opdracht. Hier speelt natuurlijk o.a. de jarenlange ervaring een grote rol in.

Meerdere malen werd Broadway genomineerd voor beste pro-cover-top 40 band van Nederland en zelfs werd deze titel ook al eens bemachtigd door de bandleden. Zo’n uitverkiezing is natuurlijk een kroon op het werk, maar Broadway is van mening dat het makkelijker is om aan de top te komen dan er te blijven.."dus hard werken" en "gewoon doen" staat hoog in het vaandel, immers de klant is en blijft koning.

Vaak word er verbaasd vanuit het publiek gevraagd of er inderdaad LIVE gezongen en gespeeld word. En inderdaad Broadway speelt alles live. Dit voorkomt voor-geprogrammeerde setlijsten waardoor de muziek en performance spontaan aangepast kan worden op het aanwezige publiek. Niet iedere avond is immers dezelfde en een optreden van Broadway is pas geslaagd als het publiek het naar zijn zin gehad heeft …… daar doet de band dan ook alles voor.

Het uitgebreide repertoire dat bestaat uit de nieuwste en actuele hits en hitklassiekers van toen.. In ieder muziek genre… maakt Broadway super allround en dus uiterst geschikt voor alle soorten feesten van bedrijfsfeest tot dancing, van tentfeest tot kermis, van bruiloft tot dorpsfeest, van café tot braderie, enz. enz.

Note: op zaterdagen geldt ALTIJD een hogere gage: € 2850,-