Foto van Burgemeester van Buiten

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Burgemeester van Buiten boeken!


32 jaar geleden ben ik geboren in Hoenderloo, waar ik ben opgegroeid op hét kinderkoninkrijk van Nederland, Camping ‘t Schinkel. [ANWB Camping van het jaar 2006]

Vanuit de luiers ben ik in een hofnarren kostuum gehesen en waren mijn collega’s een koning, een prinses, een raadsheer en zelfs een blauwharige bildraak. 

Het thematische werken op Camping ’t Schinkel heeft mij zo gegrepen en geïnspireerd dat ik een nieuwe twist wil geven aan natuur- en milieueducatie en daarbij letterlijk een gezicht wil geven aan ‘buiten'. Ik heb daarom mijn hofnar kostuum in de wilgen gehangen en ingeruild voor een zwarte hoge hoed en een ambtsketen. Ik ben nu niet zomaar een Burgemeester, maar dé Burgemeester van Buiten. Ik heb hiervoor jaren moeten studeren, speuren naar sporen, zwemmen met de kikkers en heb ik de taal van de dieren geleerd. Hierdoor ken ik de natuur nu op mijn duimpje.

Sinds januari 2015 treed ik dan ook echt naar buiten als Burgemeester van Buiten en ontwikkel ik concepten en begeleide kinderactiviteiten die de bewondering en verwondering van kinderen voor de natuur stimuleren. Mijn slogan is dan ook #GaTochBuitenSpelen. Mijn werkveld is divers; van festival tot camping tot bso.

Begin van dit jaar heb ik een mooie veer in mijn kont gekregen; ik ben in de DJ100 geëindigd. 

DJ100 staat voor Duurzame Jonge 100. Elk jaar kiest een jury de honderd meest inspirerende jonge en duurzame koplopers van Nederland. Hierdoor is er steeds meer aandacht voor mijn initiatief en wordt ik op steeds meer plekken uitgenodigd om met mijn actieve en creatieve programma’s kinderen te vermaken.