Foto van Captain Midnight Solo Pianoshow

Gage 850,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Pianoshow

Prijs € 850,00
Duur 1 x 60 min.
Geluid A-Set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Captain Midnight Solo Pianoshow boeken!


Captain Midnight's Sing-a-long Pianoshow is een zeer betaalbare wervelende piano-act ondersteund door orkestbanden of begeleid door live topmuzikanten, waarbij alles draait om sfeer en gezelligheid. Op bekend pianorecept worden met groot enthousiasme alle klassiekers uit verschillende genres gespeeld van de jaren '50 tot vandaag.
Door het enorme brede repertoire en het feilloos aanvoelen van "het juiste nummer op het juiste moment" ontstaat er automatisch een feestavond die geheel op uw publiek wordt afgestemd met voor ieder wat wils! Steeds weer ontstaat dat ouderwetse "meezingen rond de piano"-gevoel, waarbij uw gasten mee kunnen galmen op bekende hits van Elvis, the Beatles, Billy Joel tot Robbie Williams, Marco Borsato, Andre Hazes en alles daartussen. Door deze diversiteit en het aanpassingsvermogen is deze act leuk voor zowel jong als oud. Een grote mix van de bekendste (neder)pop-, rock- en danshits van de afgelopen 50 jaar passeren de revue met allen één ding gemeen, nl : Het grote feest- en meezing gehalte.
Note: deze gage geldt voor een optreden van 1 x 60 minuten. Ook 2 x 45 minuten te boeken voor € 975,- of 3 x 45 minuten voor € 1.100,- Tevens uit te breiden met 2e pianist (alleen bij de 3 x 45 minuten show!) voor € 550,- of met een extra zangeres (voor dance-classics en vrouwennummers zoals Adele, Anouk, etc.) Informeer vrijblijvend naar de prijzen en voorwaarden. Deze gage is exclusief licht! Meerprijs lichtshow met diverse effecten: € 250,-