Foto van Captain Midnight XXL

Gage 2.750,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Pianoshow

Prijs € 2.750,00
Duur 3 x 40 min.
Geluid B-Set tot 800 pers.
Bezetting 7 personen

Informatie aanvragen

Captain Midnight XXL boeken!


Captain Midnight's Sing-a-long Pianoshow is een zeer betaalbare wervelende piano-act ondersteund door orkestbanden of begeleid door live topmuzikanten, waarbij alles draait om sfeer en gezelligheid. Op bekend pianorecept worden met groot enthousiasme alle klassiekers uit verschillende genres gespeeld van de jaren '50 tot vandaag.
Door het enorme brede repertoire en het feilloos aanvoelen van "het juiste nummer op het juiste moment" ontstaat er automatisch een feestavond die geheel op uw publiek wordt afgestemd met voor ieder wat wils! Steeds weer ontstaat dat ouderwetse "meezingen rond de piano"-gevoel, waarbij uw gasten mee kunnen galmen op bekende hits van Elvis, the Beatles, Billy Joel tot Robbie Williams, Marco Borsato, Andre Hazes en alles daartussen. Door deze diversiteit en het aanpassingsvermogen is deze act leuk voor zowel jong als oud.Een grote mix van de bekendste (neder)pop-, rock- en danshits van de afgelopen 50 jaar passeren de revue met allen één ding gemeen, nl : Het grote feest- en meezing gehalte.
Deze uitgebreide show bestaat naast entertainer Dave op piano uit een profesionele bassist, gitarist en drummer, aangevuld met een extra toetsenist/blazer + 2 zangeressen. Note:  bij deze show is een extra lichtshow te boeken met diverse effecten voor € 250,-.