Foto van Catering

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Catering boeken!


Als u een feest gaat geven, of een bedrijfsfeest of een andere bijeenkomst organiseert, dan is het een hele zorg minder als een specialist de zorg voor een hapje en een drankje op zich neemt...

Een goede catering draagt immers bij tot een succesvol en/of geslaagd feest of bijeenkomst. U heeft namelijk wel andere zaken aan uw hoofd om dit allemaal zelf te gaan regelen... De cateraar kan samen met u bepalen hoe het een en ander moet worden vormgegeven m.b.t. tot het betreffende feest of samenkomst, geheel volgens uw wensen.

Koffie, thee, gebak, hapjes of een lunchmaaltijd met broodjes: het kan allemaal geregeld worden met de cateraar. Natuurlijk behoort ook het verzorgen van een lunch of zelfs een compleet diner tot de vele mogelijkheden.

Maar ook de zorg voor koude en warme buffetten, walking diners, een uitgebreid tapasbufffet of gewoon een lekker borrelhapje geeft u het beste in handen van een goede cateraar.

LB Entertainment werkt samen met de beste specialisten uit uw regio, zodat u altijd verzekerd bent van absolute topkwaliteit!