Foto van Chaira Borderslee

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Chaira Borderslee boeken!


Nu 'Aïda' van het Circus Theater te Scheveningen is vertrokken naar Duitsland, is hoofdrolspeelster Chaira Borderslee beschikbaar om de meest imponerende nummers uit de musical van Elton John en Tim Rice voor besloten publiek ten gehore te brengen.

Chaira Borderslee maakte na haar opleiding Showmusical & Klassiek Ballet en na diverse zang- en dansoptredens de stap naar musical. Na rollen in 'The West Side Story', 'Miss Saigon' en 'Fame, the Musical' was ze klaar voor een hoofdrol in Aïda.
De prachtige Chaira zingt op indrukwekkende wijze de mooiste nummers uit haar droommusical. Met 'Vroeger is een verre ster’, 'Gezegend Nubië' en ‘Vergeet hem’ neemt ze ons nog één keer mee terug naar het oude Egypte.

Tijdens optredens brengt Chaira Borderslee naast de highlights uit de musical 'Aïda', prachtige highlights uit diverse bekende musicals.

Ook bestaat er nu de mogelijkheid om Chaira Bordelselle uniek Jazzrepertoire ten gehore te laten brengen. Ella Fitzgerald, Billie Holliday, Natalie Cole en Katie Melua zijn enkele namen die voorbij komen.

Note: het is ook mogelijk Chaira Borderslee te boeken met pianist/combo voor de mooie, intieme momenten. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.