Foto van Conny Vink

Gage 1.650,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Zangeres

Prijs € 1.650,00
Duur 1 x 30 min.
Geluid Excl. Geluid
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Conny Vink boeken!


Bekend van haar hits: Bossa-nova-boy, Maak je niet dik, Samen, Dansen is plezier voor twee, de Toeteraar, aar optreden in de revue Blij Blijven met André van Duin en Frans van Dusschoten en van talrijke radio- en tv. uitzendingen.
Zij zingt, presenteert en amuseert op business-meetings, feestavonden, jubilea en dinner-party's. Op vocaal gebied trakteert Conny haar publiek op een omvangrijk repertoire. Dit varieert van oergezellig Hollands tot sfeervolle internationale evergreens. Kortom geschikt voor vele themafeesten.
Op presentatie-niveau is Conny de spil van uw programma en speelt spontaan in op elke situatie. Door haar jarenlange ervaring weet zij elk publiek te onderhouden en zorgt dat ieder evenement perfect verloopt. Entertainen, amuseren, show maken. Schitteren als een ster. Dichtbij het publiek. Zoeken naar de "Tone of Voice"
De muzikale nuance die smaak geeft aan elk evenement... Note: indien u Conny Vink wilt inzetten als presentatrice van uw evenement, geldt uiteraard een andere (hogere) gage! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.

Uitgelicht filmpje