Foto van Cor Wolters

Gage 695,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 695,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Cor Wolters boeken!


Cor Wolters groeide op met muziek, want zijn vader Harm speelde mondharmonica en accordeon. Bij pa en ma thuis hoorde hij voornamelijk Nederlandstalige volksmuziek en hier werd dus de basis gelegd voor zijn huidige muziekstijl.

Hij nam gitaarles, maar ook de accordeon kon hij niet laten staan, ook begon hij serieus te zingen. Hij vond een leraar voor zangles en zijn stem groeide al snel uit tot het niveau van een beroepszanger.

Ook moeder Letta was erg muzikaal en met zijn oudere zus Truida zong hij thuis menig duet. Zijn ontwikkeling in de muziek begon al snel zijn vruchten af te werpen.
Cor wordt steeds vaker gevraagd om te zingen. Ook bij radiostations is Cor allang geen onbekende meer. Hij was in 2005 al bliksemschijf bij radio Continu en met zijn liedje ‘Wanneer, Wanneer’, van zijn gelijknamige CD, stond hij twee weken nummer 1 in de regionale top 20.

In 2006 kwam het album "Ik heb het met jou gehad" uit en in 2007 de single "Bella Balkonia". Deze single is een groot succes. Hij vindt het belangrijk het publiek op te zoeken en is pas tevreden als men van zijn muziek geniet!

Uitgelicht filmpje