Foto van Danny Nicolay

Gage € 1.295,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 1.295,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Danny Nicolay boeken!


Danny Nicolay is inmiddels geen onbekende meer in de Nederlandse Showbizz. Hij heeft al vele cd producties op zijn naam staan en treedt al jaren op in het land. Hij heeft hiermee inmiddels een schat aan ervaring opgedaan en is dan ook echt klaar voor zijn landelijke doorbraak!

Afgelopen jaren stond Danny ook op grote festivals en evenementen zoals het Jordaanfestival (10.000 mensen), Snikkel Festival (5000 mensen) en onlangs ook nog in het Gelredome voor 24.000 mensen!

Danny's cd single ‘Sterren en maan’ is een mooie ballade, en ook een lied dat ergens over gaat. Het is geproduceerd door John Dirne en Danny wordt begeleid door bekende muzikanten als Ton Dijkman, Giovanni Camanita, en Bert Meulendijk, allen uit de Borsato band. Hierdoor ontstond een topproductie en heeft producer John Dirne zich weer overtroffen. De single 'Wat een nacht' leverde hem wederom een hitnotering op (34 Top100).

2006 was voor Danny een jaar waarin hij vooral veel heeft opgetreden maar op cd gebied het even rustig is geweest. Wel was Danny weer vaak te zien op TV bij het TROS Muziekfeest in de sneeuw en het muziekfeest op het plein vanuit Enschede. Ook op Sterren.nl en TV Oranje is Danny in 2006 weer veelvuldig te zien geweest.

In 2007 bracht Danny de single ‘Sprookjes met een happy end’ uit welke de 34ste plaats behaalde in de mega top 100.

In 2008 maakte Danny twee singles: ‘De ware vrouw’ behaalde de 34ste plek in de top 100 en de daaropvolgende single ‘Achtbaan voor één nacht’ ging zelfs de top 20 in naar Nr 17 in deze hitlijst. Ook was Danny weer veel te zien en te horen op radio en TV.

In 2009 was de single ‘Niet zo lelijk kijken’ weer een leuk succes voor Danny, waarmee hij wederom in hitlijsten belandde en veel te zien en te horen was bij o.a. Sterren.nl, Brabant Party, Hart voor muziek, SterrenPalet, Radio NL, Bingo FM, radio Rembrand e.v.a. stations.