Foto van Dave Dekker

Gage 995,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Zanger
Zangact

Prijs € 995,00
Duur 1 x 30 min.
Geluid Incl. tot 400 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Dave Dekker boeken!


Dave Dekker kreeg vanaf jonge leeftijd nationale bekendheid met zijn hoofdrol in Ciske de Rat de musical. Op dit moment heeft Dave zijn eigen docusoap op SBS: Dave Dekker Dendert Door die iedere maandag, woensdag en vrijdag te zien is en ook via www.show.nl te bekijken. 

Samen met Danny de Munk bracht hij de single: ‘Laat ons niet alleen’ uit. Hierna volgde een mooie muziek carrière met verschillende grote televisie en publieke optredens o.a. in de HMH, De Wereld Draait Door, Idols, All You Need Is Love, Unicef gala, Mooi weer de Leeuw en de Musical Awards. Ook was hij te zien in de TV serie’s Krijg toch allemaal de kolere en Danny & Jennie.  

André van Duin schreef voor Dave de kerstsingles “Er staat een hele grote Kerstboom” en “Hé… ’t is weer Kessumus”. Na zijn deelname in de finale van de Voice Kids (1e seizoen) waar hij 2e werd, bracht hij het succes album: “Dit ben ik!” uit met o.a. de singles “Geef mij je angst” en “toen ik je zag”, en zijn zelfgeschreven single “Ik Kijk In Je Ogen” die opnieuw uitgebracht werd door Gerard Joling en Jandino Asporaat. 

Binnenkort komt zijn single Mooier dan Mooi uit. Dit nummer is tevens de leader van zijn Docusoap. 

Uitgelicht filmpje


Andere filmpjes