Foto van De Baronessen

Gage 2.195,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Animatie

Prijs € 2.195,00
Duur 1 x 240 min.
Geluid A-Set tot 300 pers.
Bezetting 3 personen

Informatie aanvragen

De Baronessen boeken!


De Baronessen is een bekende en alom gewaardeerde act met uitstraling en allure. Deze dames ontvangen uw gasten, vormen de rode draad, zingen, dansen en presenteren. Zij maken u wegwijs in de wereld van etiquette of leiden uw festijn in goede banen.

Deze stijlvolle dames doen veel meer! Zij openen uw evenement met een op maat gemaakt en persoonlijk lied, laten uw gasten smullen van hun soesjesbar en zijn avondvullend aanwezig met diverse zangsets. Van achtergrond lounge tot swingende disco, eventueel afgewisseld met hun eigen vermakelijke DJ is het altijd aangenaam!!

De Baronessen komen graag uw evenement verrijken, zie hier hun specialiteiten:

    theatraal ontvangst, gastenboek en placering.     driestemmig gezongen aankondigingen     presentatie op bedrijfsrecepties.     dagvoorzitterschap bij congressen.     avondvullend programma met zang tijdens een sitting diner of andere evenementen.     lied op maat voor een speciale gelegenheid (jubileum, opening, afscheid).     mobiele productpresentaties en bedrijfsimago-activiteiten op beurzen.     feestversierders en gangmakers.     vocale en verbale ondersteuning van de gastronomie en etiquette leer.     ludieke animaties: de vip-behandeling, toosttafel, diner privé, soesjesbar, liederentafel, wenskaartenkabinet, balletje-balletje,      kalefaterkabinet etc.    * workshops en teambuilding: spiegelportret schilderen, etiquetteles van houding en gedrag, barok en hofdans, koor en      canonzang.

De Kerstbaronessen

De Kerst Baronessen geven act de presence in kerstsfeer. Ze zijn de rode draad op uw gelegenheid. Deze kerststerren openen, zingen gerechten en sprekers af en aan. Ze leggen de nadrukkelijk op gepast amusement waarin een ieder zich vermakelijk herkend. Dat maakt van uw samenzijn een onvergetelijke kerst!

De Kerstengelen

Kerstengelen bij het feestelijk ontvangst? Vanuit de hoogte brengen deze stemmen a capella kerstgezang. Gedurende de avond vermaken de engelen uw gasten met velerlei kerst animaties. De Kerstengelen kunnen ook van dienst zijn met kerstliedjes op een beurs of fair! Maak uw bezoekers een ware warme kerstervaring rijker en laat ze verwennen door de Kerstengelen.

De Kerstcarrols

De Kerst Carrolls zijn een 2- of 3tal dames die verschillende theater animaties presenteren aan de tafel en in de zaal. Ze verschijnen in een kerstpakje van rood velours afgezet met wit bont. De Kerst Carrolls zingen naar er naar hartenlust op los. Zingen jullie mee? De tafeltjes en rekwisieten zijn volledig in kerststijl.

Baronessen Hollandaises

De 3 Hollandaises zetten de boel volledig op zijn kop! Lekker meezingen met Nederlandstalige muziek, met pakkende interactie in het publiek. Een half uur zang en animatie! Te gek tijdens Carnaval of als afsluiter van een uitbundig Apres ski.

Baronessen beauty salon

Grote verwennerij tot in detail door de Beauty Baronessen . In de Salon worden de gasten op diverse manieren verwend en verzorgd.

  • De Handdruk onder de aandacht

Wat geeft een betere indruk dan een verzorgde handdruk? Een goed verzorgde hand. Dat kan doormiddel van mooi gelakte nagels. Het lakken van de nagels met Gel-lak heeft een lange levensduur. Alle kleuren en designs zijn mogelijk zelfs in uw eigen bedrijfslogo.

  • Het Haar Hogerop

De Haarcoupe kan worden opgedoft met glitters en veren. Geheel naar eigen wens of passend in het thema van het moment. Natuurlijk kunnen we ook de kleuren van het bedrijfslogo als uitgangspunt nemen. Alles is mogelijk en kan naar wens en op maat geleverd worden.

Note: 2 Baronessen animatie voor € 1495,-.

Uitgelicht filmpje