Foto van De Goldshow

Gage 1.950,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 0% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Dj show populair

Prijs € 1.950,00
Duur 1 x 240 min.
Geluid In overleg tot 250 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

De Goldshow boeken!


De Goldshow bestaat uit een schitterend opgestelde deejay set met uitstekend licht en geluid. Sfeervol, dynamisch en desgewenst aangevuld met echte draaitafels voor ouderwets vinyl. Motown, Disco, Funk. Nederlandstalig. Jij mag het zeggen…. Want een Goldshow deejay draait wat jij wilt horen.

Even de DJ's van De GoldShow voorstellen...

Dave Donkervoort " We've Got The Funk' DJ Origineel en apart, vriendelijk en veelzijdig. De liefde voor muziek is Dave op het lijf geschreven. Als Dave draait smult iedereen op de dansvloer en vraagt om meer. Dave is een liefhebber van Soul en Funk.

Jos van Heerden 'Just Say Hello' DJ Jos is een topper. Op de radio en aan de rand van de dansvloer. Een deejay die goed is in het vinden van leuke opvallende en dansbare dance classics. Feest tot aan de laatste plaat.

Peter Rijsenbrij 'Love Is In The Air' DJ Als DJ van het eerste uur bij Radio 10 is Peter een echte Oldies kenner. Dance Classics is het paradepaardje, maar ook feestnummers. Peter zorgt voor een onvergetelijk feest van begin tot eind.

Peter Snijders 'Relight My Fire' DJ Peter kan onverwachts de leukste grappen en grollen uithalen. En bovenal is zijn muziekkeuze net zo verrassend en origineel. Peter draaide op honderden shows en weet wat entertainen is.