Foto van De Hoksons

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

De Hoksons boeken!


 

De Høksons is een vijfkoppige formatie uit Ter Apel en omstreken, louter bestaande uit liefhebbers van het rock ’n roll-genre, die maar één ding willen: vol gas knapp’n! De gouden strot en knijterstrakke slaggitaar van de ijzersterke frontman, aangevuld met een dampende ritmetandem en gierende gitaarsolo’s zorgen samen voor de beukende Veenkoloniale Rock ’n Roll van de Høksons!

Voeg aan dit recept een gezonde dosis energie, humor, interactie en spelvreugde toe en je krijgt een spectaculaire show vol rock ’n roll! De heren van de Høksons hebben de afgelopen jaren al veel zalen omver geblazen door heel Nederland met hun Veenkoloniale Rock ‘n Roll! De heren rockers weten op hun eigen energieke wijze covers van Normaal naadloos te combineren met hun eigen werk. Dit eigen werk valt te omschrijven als rock ‘n roll met invloeden die vallen te typeren als een kruisbestuiving tussen Status Quo en AC/DC die zo af en toe een groene beugelfles drinkt met Normaal en Chuck Berry.

Een eerste album kon natuurlijk niet uitblijven met zoveel nummers uit eigen werk en zo werd in mei 2014 het album 'Deur 't Veen' gelanceerd! De single 'Kom je met me Dansen' welke op 15 mei 2015 is uitgebracht, is afkomstig van dit album en werd zeer goed ontvangen.

De Høksons dat is Veenkoloniale Rock ’n Roll! Dialectrock van de bovenste plank met een hoog feest en beukgehalte! 

Note: Gage tot 700/800 pers. incl. licht en geluid €1.850,00
              Gage tot 1200/1300 pers.  incl. licht en geluid €2.250,00

Uitgelicht filmpje