Foto van De Hûnekop

Gage 1.795,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Overigen

Prijs € 1.795,00
Duur 2 x 60 min.
Geluid A-Set
Bezetting 3 personen

Informatie aanvragen

De Hûnekop boeken!


Alle teksten van Emiel zijn Friestalig en geven vaak op humoristische wijze de stem van de Friesche arbeider weer. Ondanks het directe taal gebruik wordt de band veel gedraaid op radio zenders als: Omrop Fryslân en Holland FM en heeft de band een schare fans aanhang.

Live optredens van De Hûnekop zijn altijd zeer energiek en staan bekend om de interactie met het publiek. Vaak worden zij bij gestaan door “Jappie Kommando”, ”It âlde mantsje” en “Kettingzaagmans Cor”. De Hûnekop speelt gemiddeld zo’n 60 optredens per jaar, op o.a. festivals, poppodia en in kroegen.

De band is opgericht in maart 2009 door singer/songwriter Emiel, nadat hij thuis kwam van een lange wereldreis met een kladblokje vol ideeën. 20 oktober 2012 kwam alweer het derde full-lenght album uit op Frisian music, het door Emiel opgerichte platenlabel. Via dit label worden alle zaken geregeld zoals; merchandise, distributie en management.

Sinds de oprichting hebben de mannen minstens 200 keer in Friesland gespeeld. Ook provincie Groningen is al meerdere malen aan gedaan en het lijkt als of de Friestalige arbeiders muziek ook de Groningse harten weet te veroveren. Ondertussen zijn er al duizenden exemplaren van de 3 albums van De Hûnekop verkocht door Nederland.

Ook te boeken als B set:  

    Prijs:
    Speelduur
    Geluid/licht

    € 1.795,00
    2 x 60 min,
    A set

    € 2.345,00
    2 x 60 min.
    B set

Uitgelicht filmpje