Foto van De Rode Lopers

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 0% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

De Rode Lopers boeken!


3 uur vermakelijk entertainment.

De show kan worden uitgebreid of langer opgevoerd worden naar wens. Wilt u uw eigen product, merk of dienst in de act verwerkt hebben? Dan is dit mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heeft u alle openingsacts al een keer gezien? Dan is dit echt iets voor uw evenement. De nieuwste entree-act van Nederland en geschikt voor de opening van een nieuwe winkel, kantoor of pand!
Met deze nieuwe openingsact en ontvangstact voelen uw gasten zich al welkom bij de entree! Of wat dacht u ervan wanneer wij de loper bij die kille parkeergarage al laten beginnen!! Bij uw nieuwe pand of uw evenement worden uw gasten op een bijzondere manier ontvangen! Dat kan met de speciale openingsact “De Rode Lopers”.

Het wordt tijd voor iets nieuws……… Het is tijd voor ‘De Rode Lopers’ bij de entree!

Stelt u zich eens voor; niet alleen de langste rode loper van Nederland maar ook nog eens de meest uitdagende….

Een rode loper die uw gasten op het parkeerterrein al meteen een welkom gevoel geeft? Eindigt de rode loper aan een waterkant en zien uw gasten deze aan de overkant weer doorlopen? Geen paniek, ‘De rode Lopers’ zorgen dat uw gasten veilig oversteken. Over de nieuwe snelweg of door het bos heen? Geen uitdaging is ‘De Rode Lopers’ te gek! Uw gasten slaan aan het begin op de rode knop… en worden welkom geheten in diverse talen…

En als u dacht dat dat alles was! Nee hoor… want zij nemen ook de ‘Grande Dame’ mee. Uw gasten mogen hun weg vervolgen zodra deze dame haar prachtige jurk opent! Dit is ook een ideale openingshandeling voor uw entree!

‘De Rode Lopers’, een belevenis op zich!