Foto van Def Rhymz

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Def Rhymz boeken!


Als je Def Rhymz op de bühne bezig ziet dan zie je een man met onuitputtelijke energie, een elastieken lijf, een grote brok levenslust en ….. een hyperactief libido. Een soort superman eigenlijk.

Boem! Surprise!! Hoorgasme is af, klaar, gereed en nu overal te koop! Het 2e album van de verschrikkelijke dope Def is een feit! Een wapenfeit! Jan Publiek zal misschien zijn schouders ophalen en de plaat gewoon aanschaffen maar wie de hip hop in Nederland een beetje heeft gevolgd, weet dat het succes van Def Rhymz en zijn collega rappers hen niet zo maar is komen aanwaaien. Dik 16 jaar al is Def Rhymz bezig als ambassadeur van de hip hop cultuur en rapmuziek. De jonge Dennis Bouman startte als breakdancer, begon daarnaast te rappen, won daarmee wedstrijden, groeide uit tot stand-up comedian en tot populaire presentator van R&B party's en aanverwanten. Druk baasje onze Def, altijd al geweest dus.

En plotseling viel alles op zijn plaats; de rapmuziek, daar was iedereen het nu wel over eens, was een blijvertje. Met name de Nederlands-talige rap had eindelijk een groter publiek bereikt, Def wist zijn jarenlange ervaring te verwerken tot een unieke act en … er was Topnotch een klein platenlabel dat zich gedekt wist door een grote en dat met Extince en onlangs de verzamelaar Alle 13 Dope duidelijk gemaakt dat graag een thuisbasis te zijn voor hip-hoptalent. Het eerste resultaat van de samenwerking tussen Topnotch en Def was de single Doekoe. Een week maar stond Doekoe op nummer 1, maar er was wel een Marco Borsato voor nodig om Def naar nummer 2 te duwen.

En toen was er dan het album, De Goeiste, en zo is het! Louter hits staan er op de plaat, Doekoe natuurlijk en Ziek en ook De Bom. Bijna alle nummers zouden zo de radio op en de hitparade in kunnen, ware het niet dat sommige teksten niet helemaal geschikt zijn voor uitzending overdag.

Maar de allegrootste hit van Def Rhymz is natuurlijk "Schudden"!

Def Rhymz huren, Def Rhymz inhuren, Def Rhymz boeken, boekingen Def Rhymz, artiestenbureau Def Rhymz, artiestenburo Def Rhymz, prijs Def Rhymz, boekingskantoor Def Rhymz

 

Uitgelicht filmpje