Foto van Dellie Pfaff

Gage 995,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Zangeres

Prijs € 995,00
Duur 1 x 30 min.
Geluid M-Set
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Dellie Pfaff boeken!


Dellie Pfaff is een vertolkster van het levenslied pur sang! Net als de Zangeres Zonder Naam, Corry Konings en Marianne Weber heeft Dellie de emotie, de warmte en de "snik" in haar stem waardoor je écht gelooft wat Dellie zingt.
Als zevenjarig meisje droomde Dellie Pfaff al van een carrière als zangeres, aangespoord door haar tante, die zelf ook zangeres was. Dellie maakte als "kindsterretje" op tienjarige leeftijd haar eerste cd. Dankzij de vele optredens die in de jaren daarop volgden groeide Dellie uit tot een volwassen artieste.
Met haar persoonlijkheid en performance weet zij haar publiek te raken. Dellie treedt het liefst op voor een klein publiek. "Ik hou van die intimiteit, en zo maak je écht contact met de mensen in je publiek" aldus de zangeres. Maar ook optredens voor een groot publiek schuwt Dellie Pfaff niet, en ze weet altijd de juiste snaar te raken.
Dellie's talent wordt in 2009 opgemerkt door de bekende producers John van de Ven (bekend van o.a. André Hazes en Corry Konings) en Charly Prick (bekend van o.a. Frank & Mirella en Peter Beense). Onder productionele leiding van dit team neemt Dellie haar album "Rozen Van Liefde" op, welke onlangs verschenen is.
Op dit album zingt Dellie met gemak gevoelige levensliedjes, maar ook uitbundige vrolijke liedjes, welke geschreven zijn door John van de Ven, Charly Prick, Emile Hartkamp, Johnny Hoes en Dellie Pfaff zelf. De eerste single is getiteld "Mijn Valentino", een vrolijke meezinger.

Uitgelicht filmpje