Foto van Dennis Alberti

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Dennis Alberti boeken!


Het is nu de hoogste tijd om deze spontane en goedlachse Amsterdamse zanger nog beter te leren kennen!

Dennis Alberti werd op 8 oktober 1975 geboren in Amsterdam. Vanaf zijn geboorte was het de liefde voor muziek wat er met de paplepel werd ingegoten. Op 6-jarige leeftijd al beklom Dennis voor het eerst het podium om tijdens het Jordaan festival in duet met Opa Willy Alberti “De glimlach van een kind” te zingen. Op latere leeftijd was Dennis bij Tante Willeke backing vocalist.

Na jarenlang op de achtergrond te zijn gebleven, wil Dennis nu zoveel mogelijk zelf op de bühne en in de spotlights staan! Want zingen is waar zijn passie naar uit gaat!

Na zijn deelname eind 2014 aan het SBS 6 programma “Bloed, Zweet & Tranen” waarin Dennis landelijke bekendheid kreeg door zijn televisie optreden tijdens de liveshow, was hij in 2015 een tijdlang vaste huiszanger bij restaurant/cafe Contra73. In 2016 was hij dat op het Rembrandsplein bij Cafe ’t Steegje en nu treedt hij wekelijks op bij diverse evenementen in binnen- en buitenland. Naast de reguliere optredens verzorgd Dennis elke week namens de Stichting Zonnebloem een optreden voor de ouderen en mensen met een verstandelijke beperking.

Dennis heeft ’n eigen, warm stemgeluid en weet met de bekende Engels- en Nederlandstalige hits het publiek aan te grijpen. Het speciaal voor hem geschreven nummer “Mag ik vannacht bij je slapen?” was het muzikale startsein om zijn eigen repertoire ten gehore te brengen en het volgende hoofdstuk in de nog prille maar stormachtige carrière van Dennis Alberti. Na het succes van de eerste single is ook zijn tweede single ”Geef mij nog een kans bij jou” erg goed ontvangen! Op dit moment scoort Dennis weer een hit met alweer zijn 3de single “Geef jij de nacht nou niet de schuld”.

Een veelbelovend artiest waar men nog veel van zal horen!

Uitgelicht filmpje